Meesters in optimaliseren van automatisering!

We zouden breinbedenkers genoemd kunnen worden. Breinbedenkers van robotica, met het voorwerk wat we optimalisatie noemen. We analyseren processen, adviseren, tekenen het (productie)proces en schrijven de software (het brein). Welkom bij Aronex!

Contact opnemen

Onze werkwijze

Er bestaat geen blauwdruk voor automatisering. Elk productieproces is uniek. Daarom besteden wij – als het even kan – veel aandacht aan het in kaart brengen van de procesgangen. Zodat we precies weten hoe er nu gewerkt wordt en waar we kunnen optimaliseren. Hoe wordt robotica ingezet? Pas dan gaan we software schrijven. Precies op basis van de routekaart die we samen vormgeven. Het doel? Gestroomlijnde processen en maximale efficiency.

 • Automation

  Architectuur van het proces

  Automatiseren begint aan de tekentafel. We visualiseren het proces. Van stap tot stap. Een duidelijke route naar het gestelde doel.

  Lees meer
 • Software

  Het brein van efficiency

  We schrijven de software precies, zoals we samen bedacht hebben. Elke beweging en ieder proces precies op het juiste moment.

  Lees meer
 • Robotics

  Onvermoeibare werkpaarden

  Constante inzet. Geen ziekte of uitval. Maximale betrouwbaarheid. Altijd produceren met de minst mogelijke inzet van mensen.

  Lees meer